(22) Voor de rechter?

Auteur: NICO DON

Duik mee in het mysterieuze verhaal van Nora Adams, een vrouw die geen Nora Adams bleek te heten en in 1974 onder valse naam in Nederland verbleef. Haar verleden was gehuld in mysterie en niemand wist waarom ze in Nederland was en wat haar plannen waren. Maar volgens het artikel in het Algemeen Dagblad van 02-12-2020 is er meer aan de hand dan we denken. Nora is nooit voor de rechter verschenen, maar dat betekent niet dat ze de dans is ontsprongen. Want wat was de reden dat ze voor de rechter zou moeten verschijnen en wat was haar straf?

De journaliste in het artikel suggereert dat Nora uiteindelijk wel haar straf heeft gekregen, maar wat voor straf zou dat dan zijn geweest? Het lijkt erop dat de lezer van "Bericht uit het verleden" (Deel 1) na 234 pagina's wel denkt te weten waar het verhaal naartoe gaat. Maar is dat wel zo? Zijn er niet meer mysteries die nog ontrafeld moeten worden?

Er zijn in deel 1 van het verhaal een aantal hints en tips verstopt die ons een idee geven van waar het verhaal heen gaat in deel 2. Maar deel 2 heeft niet voor niets ruim 200 pagina's, dus het verhaal is nog lang niet verteld. De lezer zal nog even op zijn tanden moeten bijten en geduldig moeten wachten op deel 2 om erachter te komen wat er werkelijk is gebeurd met Nora en welke geheimen nog meer in haar verleden schuilen. Want één ding is zeker, het verhaal van Nora is nog lang niet ten einde gekomen en belooft ons een razend spannend vervolg.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hallo Nico, Ik weet niet of jij mij nog kent, ik heb namelijk bij jou in de klas gezeten, dat jaar uit jou boek! Ik heb daar niet lang gezeten omdat mijn vader werd overgeplaatst naar het buitenland. Maar lang genoeg om te weten dat er toen roddels in de rondte gingen dat jij het zou hebben met onze nieuwe gym juf. Ik dacht toen dat het alleen maar roddels waren, maar zo te lezen in je biografie kennelijk van niet. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Succes met je boek!
Groetjes, Rob van der Velde
PS.
Grappig die namen en plaatsnamen
;)
Rob, op 11-09-21

(22) Voor de rechter?

Doping

Spionage netwerk

Interview boekbespreking

Fragment deel 2

Release datum